Kultur

Kultur, teater, drama, högläsning och Kjerstin Dellert!

När man blir äldre orkar man kanske inte ta sig till Operan eller Dramaten för att se en pjäs. Vi kommer till ert äldreboende och läser högt ur diktböcker, gamla svenska klassiker såsom Nils Holgerssons underbara resa eller Utvandrarna. De gamla uppskattar detta mycket.

Vi samarbetar med flera skådespelare och musiker som gärna kommer och underhåller, vi förmedlar enbart kontakten och ni betalar dem direkt.

”I en intervju i Dagens Nyheter (februari 2011) berättar Kjerstin Dellert om sin stroke och hur hon tog sig tillbaka genom att läsa Maria Callas monolog Masterclass. Jag ringde upp Kjerstin och vi pratade en stund om hennes hårda arbete att ta sig tillbaka. Kultur är viktigt! sa Kjerstin. Hon berättar om vikten av att röra på sig, att hålla igång varje dag. Kjerstin håller föreläsningar för äldre och har även gett ut en CD-skiva. Hon är noga med att påtala att vi skall hänvisa till henne och påminna alla om att aldrig ge upp! Vi håller med om att det är viktigt med motion OCH kultur varje dag!”
Susan Karlkvist

Kjerstin Dellert: Jag blev frisk när jag lärde mig en lång monolog om Maria Callas utantill >

Vi är återförsäljare åt Kjerstin Dellert.

 

”Är det redan slut? Kan vi inte ha två timmar varje vecka – eller kan du komma fler gånger?!”
Ulla, 79 år, Hjorthagen